Hocam herşey bir birine yakın alkollü mekanlara pek gitmem alkol kullanmam 😅 sizin tarif ettiğiniz yere çok yakınlar ama cafeler de yakın bir cadde üzerinde hepsi de zaten 1 gün içinde her yeri öğrenme şansına sahipsiniz PS de iddaliysaniz kapisalim 😊
gelince kapışırız, sıcak günlerde otururuz

, teşekkür ederim
Kütahya'lıyım ama merkezde durmadığım için üstün körü bilgi vereceğim.
Sosyal hayat ve gece hayatı için uygun değildir. Sadece bir işlek caddesi var ve her şey orada diyebiliriz.
Kışları soğuk olur, yazları normal. Arkadaşında dediği gibi bir günde 4 mevsimi yaşayabilirsiniz.
Büyük şehirlere göre ucuzdur.
Pek gezilecek görülecek yer yok. Devamlı gezen ne olursa olsun fark etmez derseniz tarihi yerleri var elbet.
Küçük şehir, zaten çoğu yerine otobüs ile ulaşabilirsiniz.
pazartesi sabah 8 cumartesi akşam 5 arası işte olacam sorun değil

, işlek caddede akşam sadece bir yorgunluk kahvesi içerim sağlık olsun , teşekkür ederim
Özellikle hayat pahalılığında tam çalışılacak bir yer. Zaten merkezi bir konumda pek çok ile yakın gezmek isterseniz eskişehir 45dk. Onun dışında kaplıcaları çok fazla. Birikim yapmak için güzel şehirdir
teşekkür ederim
Hocam ben de Sivas'tan Kütahya'ya taşındım 3,5 ay önce, tayin nedeniyle.
beklediğimi buldum diyebilirim, hayat büyükşehirlere göre ucuz.
Aradığın her şeyi bulma imkanına sahipsin.
Şirketin ev tuttuğu Menderes Cd, şehrin en işlek iki caddesinden birisidir. Şehrin en merkezi yerlerinden diyebilirim. Hem sanayi bölgesine yakın hem de çarşı pazar elinizin altında. Valilik-vazo meydanına muhtemelen yürüme 3-4 dakikalık mesafede oturacaksınız. Aracınız varsa otopark biraz sorun olabilir oturduğunuz semtte.
Şehrin düzeni benim hoşuma gitti. Yayalara yol verme, trafik kültürü, güleryüzlü esnafları (Belki de sivastan geldiğim için bilmiyorum

)
Yaşanabilecek bir şehir olarak görüyorum ben, şuanlık gayet memnunum. Tüm merkezi illere 3-4 saat uzaklıkta (özel araçla)
İstanbul 3,5 saat, Ankara 3,5 Saat, İzmir 4 saat, Antalya 5 saat, Afyon 1 saat, Eskişehir 40 dk gibi. Gelin tanışalım ne diyeyim daha
bakalım umarım iyi olur benim için, gelince bir kahve içelim

, teşekkür ederim
Kütahya'lıyım hocam, profilimdeki numaradan aklınıza takılanları sorabilirsiniz.
çok teşekkür ederim müsait olduğunda bir tanışalım kahve ısmarlamak isterim..
Hayırlı olsun Kütahyalı yım herhangi bir durumda ulaşabilirsiniz orada değilim ama her türlü yardımcı olabilirim sık sık geliyorum Kütahya'ya
teşekkür ederim gelince müsait olursanız bir kahve içelim