cncresul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanal sunucu olarak 3 parçaya bölmek istediğiniz için, bir sanal sunucu yönetim programı kullanmanız gerekecektir. Önerilebilecek bazı popüler sanal sunucu yönetim programları şunlardır:
  1. VMware vSphere: Bu program, birçok işletim sistemi desteği sunar ve özel sanal makine oluşturmanıza ve yönetmenize olanak sağlar.
  2. Microsoft Hyper-V: Bu program, Windows işletim sistemleriyle uyumludur ve özel sanal makine oluşturmanıza ve yönetmenize olanak sağlar.
  3. Oracle VirtualBox: Bu program, çeşitli işletim sistemleri desteği sunar ve ücretsiz bir seçenektir.
Sanal sunucular için statik IP adresi almanız gerekip gerekmediği, sanal sunucularınızı nasıl kullanacağınıza bağlıdır. Eğer sanal sunucularınızı bir sanal ağ içinde kullanacaksanız ve diğer makinelere erişim için statik bir IP adresi gerekiyorsa, statik IP adresi almanız gerekebilir. Ancak eğer sanal sunucularınızı sadece kendi başınıza kullanacaksanız ve başka bir makineye erişim gerekmiyorsa, statik IP adresi almanız gerekmeyebilir.
Cok teşekkür ederim
3 adet sanal sunucu için 3 adet ip almam gerekiyor dogrumudur?