SariVolkan olarak katılım sağladım.
etermino olarak katılım sağladım
Merhaba, " fossi " olarak katılım sağladım
ayanmedya olarak katılım sağladım
umit1925 olarak katılım sağladım
RoTrKO olarak katılım sağladım
Mafya Oyunlarının Babası ' Mafia Father Game ' e HOŞGELDİN Burası yer altı dünyasına açılan bir kapı giriş var çıkış yok!
İmparatorluğunu kur ve dünyaya meydan oku!
-
Hediyeniz Hesabınıza Eklendi. 5 Araştırma puanı + 100 Mermi + 50 Elmas + 100.000 Altın
-
Oyun ekranında sol tarafta bulunan açılır pencereden diğer mafya babaları ile sohbet edebilir, birlikte organize suç işleyebilirsiniz.
-
Başlangıçta Elmaslarınızı Sadece Zamanlayıcı Almak İçin Harcamanızı tavsiye ederiz.
̿’ ̿’̵͇̿̿з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿
DİKKAT!
Değerli MafiaFatherGame oyuncuları 24.12.2022 Cumartesi Akşamı Saat 21:00 Da online olan tüm oyuncularımıza SÜPRİZ HEDİYELER GÖNDERECEĞİZ (ELMAS, ALTIN, MERMİ, ARAŞTIRMA PUANI) Önümüzdeki aile turnuvalarında dönem dönem Elmas Ödülünün yanı sıra Para ödülü de ekleyeceğiz. Para ödülü aile turnuvasına sadece Kurucusu TÜRK aileler katılabilecektir. Kendinizi olabildiğinizce geliştirin. Türk ailenizi kurun yada güçlü bir Türk ailesine katılın. R10.net üyelerinden bir çoğu aynı zamanda oyuncumuz oldu bundan gurur duyuyoruz. Arkadaşlarınızı davet edin, Ailenizi oyuna dahil edin birlikte keyifli dakikalar geçirin. Hayat oynadıkça güzel. Gerçekten burada harika vakit geçireceğinize inanıyoruz ve bunun temellerini atıyoruz.
TÜM OYUNCULARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ. KEYİFLİ VE MUTLU OYUNLAR .