Durum :
SATICI
Hesap Türü:
Web AdSense (Birseysel) + admob + youtube
Hesap Tarihi:
2015
Pin:
Pinli
Ödeme Alındı mı :
Evet
Adres onayı:
TR HESABI
Onaylı Site Sayısı: 0
Telif/ İhlal sorunu yaşandı mı?: Hayır
Kesinleşen Ücret:77
Kesinleşmeyen Ücret:
1K
Hesap için istenen fiyat :
hesap + uygulama dahil : 22K
ilk mail ile mi devredilecek:
Evet
Ödeme Türü:
EFT/HAVALE/FAST uyulama indirme sayısı 100+ binden fazla - 4 yıldız yorum ortalaması - 2018 yayın tarihi .
Merhaba arkadaşlar elimdeki hesabımı ve uygulamamı satma kararı aldım.
hesap web adsense + youtube + Admob aktif 2015 ve ödeme almış hesaptır dogrulama yapılmıştır pinlidir. eski ve sağlam hesaptır . hesap +, uygulamayı satıyorum ayrı ayrı satmıyorum.
Uygulama Radio uygulaması ve herşey otomatik tüm radioları api ile otomatik günceller ve hepsi çalışır durumda 5K ya yakın radio var her ülkeden 12K etkin cihaz var 2018 olması lazım yayın tarihi
günkük radio kazanç ortalaması 20-50 TL dir .
reklam verirseniz günlük 50-150 tl kadar yurtdışı ülkeler için TBM yüksek ülkeler için gelir 50-150 tl arası değişiyor . şu hali ile günlük ortalaması 20-50 TL civarı reklamsız.
radionun daha önce başka hesaptaydı eskiye dönük gelir bilgilerini de ss atabilirim .
hesap ve radio da kazanç ve politika ile ilgili bir ihlal yoktur. fiyat pazarlıksızdır. sadece radioyu 15K ya satın aldım ve 1k reklam verdim 10k den 12K etkin cihaza çıkarttım .
elimde başka uygulama ve projler oldugu için bunu satmak istiyorum hazır kurulu sistem admob eklidir. ve consoldan uygulamayı size devredebilirim .
fiyatta pazarlık yoktur. içinde biriken bakiye + olarak alınır. 1K lütfen gereksiz polemik yapmayalım ve gereksiz fiyat teklifleri sunmayalım. gayet saglıklı ilgi gerektirmeyen pasif gelir. hiç birşey yapmadan kendi kendine kazanan sistem. günlük oturup ilgileneceğiniz bir şeyde yok. geliri arttırmak istersenzi yapmanız gereken tek şet adwords ile reklam vermek reklamsızda kitlesi büyümektedir. DİP NOT: CONSOL HESABINI SATMIYORUM. SATMA SEBEBİM ELİMDEKİ DİGER UYGULAMA VE İŞLERE DAHA FAZLA KAYNAK AYIRMAK + ios uygulaması yoktur. iletişim PM ile Forum dışı Whatsapp