Merhaba arkadaşlar. Gün geçmesin ki artık forum üyelerinin kendi satışlarını artırmak amacıyla bu kategoriyi çöplüğe çevirmediği bir gün olsun.
Moderatör arkadaşlardan özel talebimdir ki lütfen bu her konu açtığımızda kabul ettiğimiz kuralların bir yaptırımı olsun.
Beni banlayacaksanız bari biraz insaflı banlayın da benimde kalbim daha fazla kırılmasın.
(İlk konusu yanlış ama adam v2 olarak açabiliyor mesela... ilginç.. son kural herhalde keyfi uygulanıyor).
Bu konular sonradan siliniyor evet ancak bence silinmesi yeterli değil. Bu adamlara bir yaptırımı olmalı ki tekrar tekrar aynı şeyler açılıp benzerleri türemesin. Bunun için ayrı bir kategori var ve ben bakmıyorum mesela...
Aktif olan Örnek Konular:

Kabul ettiğimiz kurallar:
Diğer Kurallar

• Bu kategoride üyelerin kendi ürün ve hizmetlerine ait sıcak fırsatları paylaşması yasaktır. Üyeler kendi ürün ve hizmetlerindeki kampanyalar için R10 Üyelerine Fırsatlar kategorisine ilgili kategorinin kurallarına uygun konu açılabilir.

• Bu kategoride ticari konu açmak yasaktır. Ticari konu açmak için forumun diğer uygun kategorilerini kurallar dahilinde kullanabilirsiniz.
• Multi konu açmak yasaktır.
• Açılan konularda reklam amacı güdülmemelidir. Sıcak fırsat olarak değerlendirilmeyen, reklam amacı taşıyan konular açmak yasaktır. Bu şekilde olduğu değerlendirilen konular silinecektir.
• Aynı sıcak fırsat ve kampanyanın birden fazla üye tarafından açılması halinde sonradan açılan konular yönetim insiyatifinde ilk açılan konu ile birleştirilecek, kilitlenecek veya silinecektir.
• Her türlü forum dışı kampanya duyuru sitelerine, gruplarına ve kanallarına yönlendirme yapmak yasaktır.
Kurallara ve limitlere uymayan üyeler uyarılacak, tekrarı halinde kategoriden veya forumdan uzaklaştırılacaktır.
R10.net Yönetimi