Kütahya da yaşıyorum diğer şehirlere göre hayat ucuz bana göre küçük bir il günde 4 mevsim yaşanır kalıcı olarak gelmek isterseniz de mümkün oldukça Kütahya da öğrenci olup kalan esnaflara yönelin hem derim dışardan okumaya gelip burada çok kalan öğrenciler var hem çalışıyor hem de yerlisi gibi değil (ben yerlisiyim ) ama genellikle dışardan gelip esnaflık yapan yerlerden yemek yerim alışveriş yaparım şu aralar geleceksiniz eğer ( yorgan kazak içlik kazak içlik yorgan bol bol getirin 😊 hava birgün sıcak olursa bir kahve ısmarlarım hocam isterseniz soğuk olursa dışarı çıkmam maalesef felç geçirir insan 😂
sıcak olursa haberleşiriz..
adnan menderes bulvarında (pirler yanlış hatırlamıyorsam) ev tutmuş şirket, orada kalacağım, şantiye otogar(otobüslerin kalktığı yer) civarında olacakmış, yerler hakkında bilginiz var mı ? eğlence mekanları yakın mıdır acaba, bende yeni mezun genç olduğum için öğrenci olması benim açıdan avantaj, öğrenciler nerede takılırlar, neler yaparlar..
starbucks, gym, atari salonları, sosyal faaliyetler.. özellikle dans ve game internet kafeler yakın mıdır ?
teşekkür ederim