bende seo ve dijital pazarlama eğitimleri aldım ve almaya devam ediyorum ama hiç bir zaman çıkıpta seo uzmanıyım dijital pazarlama uzmanıyım demedim ve o yüzden sadece çevremdeki tanıdık kişilerin işlerini yaparak tecrübeler kazanıp sonrasında bir başkalarına ben buyum diyebileceğim ama malesef hiç bir işle bilgisi olmayan insanlar ben bu işi yapıyorum diyolar ve o insanlara güvenerek verdiğiniz işin sonucu hüsranla bitiyor. benim yukarda söylemek istediğim 2 yazıyı siteye girmeklemi editörlük olmuş oluyor benim bildiğim editör bir seo uzmanı kadar bilmesede seo odaklı bir çalışma yapar kullanacağı görsellerden tutun meta açıklaması h1 h2 görsel boyutuna kadar herşeyine dikkat etmesi gerekirken kullanılan görseller blog sitelerden alınma h1 h2 meta açıklamaları boş olması görsellerin hiç bir şekilde boyutlarının optimize edilmemesi editörlük bu şekilde oluyorsa ben gidip 3 tl den hazır yazı yazdırıp başkalarının sitelerine giriş yapıp bende editörüm diyebilirim
Hocam sektör belirten ünvanlardan bahsediyoruz, illa uzman olmasına gerek mi var? İşinde başarılıdır değildir orası bambaşka mevzu ama adam işinde iyi olmadığı için editörüm demek yerine ne demeli mesela? İçerik girişi yapıyorum vs mi demeli. Olaya başka bir açıdan bakmak gerekli bence.