Roadhog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Söyledim arıza ilk başka sürekli dls kopuyor diye bildirmiştim onu kendim düzel kablo ucundan kaynaklıymış
ilk başka kontrol düzgün çalışıyordu diye şimdi böyle bir sorunum var dediğimde arıza ekibi bize sorun olmadığını bildirdi diyor
kabloyu bugün yeniledim hızı gene düzelmedi
Hat değerleri düşük geldiği için kapasite yeterli düzeyde değilse hızınız düşürülmüş olabilir. Hızınız düşürüldüğü halde yinede kapasite kurtarmadiysa upload değerleriniz düşürülmüş olabilir. Siz hiç bir şekilde buna müdahale edemezsiniz teknik ekip gelmediği sürece.

Arıza kaydı açınız.

adwerd0z1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Port / soket fark etmez belirtme amaçlı kullandım.
elektrikçi yapmıştı. yanında izledim iyi elektrikçi kötü elektrikçi bilemem. yaptığı işlemi söyledim. ankastre kutum sıkıntılıydı. türk telekom ekibinin değiştireceği türde.
4 olmadı 5 oldu dediğimde tam hatırlamıyorum bağlantısal bir sorun olduğu için tam oturmuyor veya paslanmış şeklinde birşeydi. değiştirince daha iyi çalıştı
sorunum çözüldüğü için araştıracak kadar bir önemi yok benim. elektirikçi değilim, başıma geleni anlattım. belirttim zaten ellemeyin bilginiz yok ise diye
Arkadasim yine söylüyorum bilmiyorsun ama açıklıyorsun port soket çok şey farkeder. Port nasıl bişey sanıyorsunuz anlamıyorum.

Beyaz altta görünen kabin portlarin olduğu fiber cihaz. Daha fazla ayrıntı veremiyorum mesleğim gereği.