anilalps adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
selamın aleyküm yine ben biliyorum artık bıktınız belkidebazı kişiler benden gıcık yedi belkide forumun yüzde 70 i ama artık birdaha böyle konu açacak fırsatım olmayabilir çünki hiç iyi degilim biliyorsunuz önceki açtıgım konudan ailevi vs sorunlar var o konuyu açtıgımdan beni moralım sıfır tamamen reelde hiç arkadaşım yok sabah iş akşam ev haftada 2 gün izinim var yine ot gibi geçiyorzaten kiloluyum diye kendimen nefret ediyordum tam bitti herşey izin günlerimde eleman olarak başka yerde çalışıyorm param olsun diye belki açtıgım konulardan benden vs bıktınız ama artık öyle konu vs yok özür dilerim hepinizden bi yanlışım olduysa aranızda çok baba adamlar var hepiniz altın gibisiniz şimdi duşa geçicem sonra kafamı vurup yatacagım 1 2 gün böyle deniyeyim zaten burdanda iş yok iş gelmiyor hem ondan dolayı psikolojm bozuk hem ailevi sorunlar dayanılamaz hale geldi belki bu yazdıklarımda size ergence vs gelebilir sorun yok pazartesi ilk işim psikologa gitmek belkide burda psikolgtan daha iyi olacak abilerim kardeşlerim vardır yazabilirsiniz konuşuruz sohbet ederiz bi nebze olsada iyi gelir baş tacısınız size içimi dökmek istedim belki bir öneriniz olur vs diye kendinize iyi bakın
Her insanın derdi, sıkıntısı illaki olur, kimine paradan, kimine babadan gelir dertler. Lakin sıkıntılar içinde olmanız, diğer insanları üzebileceğiniz anlamına gelmez, kendinizi düzeltmedikçe, ( sizi tenzih ederim) sorunlar düzelmez, bizlerde yaşıyoruz, senden daha kötü olanlarda var. Kişi kendine yapar ne yaparsa, para ve enerji 'yıkık' insanlara gelmez, kadınlar da gelmez. Kendine bu kadar acıyan bir erkek olamaz, erkek olduğunu hemen hatırlamalısın. Yoksa böyle devam eder, kötü alışkanlıkların varsa bırakmalısın. Bırakmazsan onlar seni yarı yolda bırakacak maalesef.