6ot.net de premium veya üst kalite bir domain değil.
3 harf ya da 3 rakam olsaydı işte o zaman çok farklı şeyler konuşuyor olurduk ki bu imkansız. Halihazırda hemen hemen tüm kombinasyonlarda 3 harf, 3 rakam .net domainler alınmış durumda. Sizin botunuzun bulduğu domainler 3 harf değil, 3 karakter. Bunlar premium domainler değiller.
Gitmiş engellemiş beni bir de 😆
Sevgili arkadaşım, senle ben neden tartışmaya gireyim yahu? Niye yani? Premium domain bulma botu yazmışsın, ben de diyorum ki emeğine sağlık da bulduğu domainler premium değil. Botu şu şekilde şu şekilde geliştirirsen satın alırım. İyilikten maraz doğuruyorsun.
Bana göre premium olmayan bir domain başkasına premium da olamaz ayrıca ona buna sana bana göre değişmez.
Tamamen 3 harf mi, 3 sayı mı, LLLL mi, Asya pazarına yönelik mi, bunlar olmadan neye premium diyorsun?
Neyse hayırlı satışlar sana.
Genelde tartışma çıkarıp kendinizi pazarladığınız için engelledim buyrun engelinizi açtım.
Güzelce önerinizi yapıp gitseniz ben ne diyeceğim ki? Konuda önerisini yapan arkadaşlara teşekkür ettim.
Siz gelip diyorsunuz ki ... un premium olduğunu düşünmüyorsun herhalde? Ben programın kullanımını anlatıyorum. Başkası bir sorgu ekler güzel bir domain denk getirir.
Sizin bulduğunuz domain adreslerini de görüyoruz. 200 tl teklif almayan size göre premium keyword emekli edecek ultra iyi domainlerinizle size başarılar.
Öneri sunup yapıcı eleştirmek farklı bir şey ... un premium olduğunu mu sanıyorsun diye saldırmak farklı bir şey. Her konuda konu sahibiyle zıtlaşarak beğeni toplayıp reklam yapmaya çalışıyorsunuz ancak burası sizin reklam alanınız değil. O kodar mükemmel emekli edecek domain adreslerini buluyorsanız gidin işinizi bırakıp 1 domain satın emekli olun.
Edebinizle öneri sunmak farklı saldırmak farklı.