BatuhaNN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle hayırlı olsun.
Koruma camı kullanacaksanız Bufflabs öneririm.
Kılıf için ise Spigen güzeldir.
Cam ile kılıf uyuşmazlığı yaşanabiliyor, genelde ikisinde de aynı marka kullanılmasını tercih ederler. Ben bir risk alıp, üstteki kombini yaptım.
İlk başta ekran koruyucusunu birkaç mm yamuk taktığım için, kılıfla birlikte cam havaya kalkıyordu. Tekrardan düzgün bir şekilde takınca, sorunum çözülmüştü.
Eğer ekran koruyucusunu kendim takamayabilirim diyorsanız, ekran koruyucusu için Spigen tercih edebilirsiniz. Spigen, camı takabilmeniz için güzel bir aparat yolluyor. (Cam dayanıklılığı hakkında pek fikir sahibi değilim fakat kötü olmadığını düşünüyorum.)
Yorumunuz için teşekkür ederim 🙏 şuanlık Apple orjinal kılıfta tercihimi yapacam gibi duruyor ekstra 360 koruyucu yapacam.

eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı olsun.merak ediyorum apple bilgisayarınız varmı.eğer windovs var ise iphone u olup windows kullanmak biraz garibime gidiyor benim.yanlış anlamayın eleştiri değil.sadece bir tespit.şahsen benim iphonem olsa bilgisayarımda mutlaka apple olurdu diye düşünüyorum.merak sadece
Şuan apple PC yok İlerde apple PC ile apple ekosistemine biraz daha uyum sağlarım inşallah

AldimHemen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. Kılıf konusunda ve diğer aksesuarlar için yardımcı olabiliriz. Pm gönderdim.
Apple storeden almayı düşünüyorum 🍎 kalitesine güveniyorum

Monster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı olsun. Güle güle kullanın
Teşekkür ederim hocam

muallim01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun hangi telefondan geçtiniz acaba
13 pro max 128 gb den 14 pro max 256 gb geçiş yaptım

gokseninakinci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam hayırlı olsun. Bende de 13 pro var geçmeyi düşünüyorum. Ne tür bi farklılık hissetiniz?
Daha akıcı geldi bana animasyonlar güzel daha hoş geldi bana

Merkez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayatının hatasını yapmışsın. Geçmiş olsun. İphone 13 pro max , 14 pro max göre daha kaliteli canlı çekiyor. İnanmıyorsan avm ye git. Mediamart teknosa falan. Kamerasını karşılaştır. Denemesi bedava
O sizin yorumunuz bence bana öyle gelmedi iki telefonuda kullanan biri olarak bu görüşe şahsen katılmıyorum

okedoke adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
13 pro max devam
15 veya 16 çıkınca ona geçersiniz artık 😅

air adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende 1 ay önce zorunlu olarak 13 pro max dan geçiş yaptım. Kesinlikle 13pro max daha iyi sarj konusunda. Sarjı daha cok gidiyor 14 pro maxin
Biraz haklı olabilirsiniz çok fazla animasyon gelmiş çentik olayı ile beraber ayrıca always on display var ama ben bu geçişten gayet memnunum

Amxmodx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı olsunda 13 pro max varken neden 14 e geçtiniz? çok zenginsinizde hava atmaya mı açtınız konuyu
Gözle görmediğim tanımadığım insanlara belkide hiç tanışmayacağım kişilere niye böyle birşey yapayım sadece düşüncelerinizi merak ettim

RocKets adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı uğurlu olsun, en mantıklı tercihi yapmışsınız bana göre.

Kılıf için orijinal Apple kılıflarından şaşmamanızı öneririm. Biraz pahalıdır ancak telefon premium hissini en iyi yansıtan kılıf yine Apple kılıfları.

Ekran koruyucu + kılıf kombini yapacaksanız, Spigen öneririm. Kılıfları, cihazları oldukça korumalı tutmakla beraber, ekran koruyucuları ile tam uyumlu oluyor. Ayrıca ekran koruyucuların kolay kurulumu sayesinde MM hata payı bile olmadan tam oturmuş şekilde monte edebiliyorsunuz.

Maddi durumunuz iyiyse, cihaza yatırdığınız para sizi çok etkilemiyorsa, kılıf ve ekran koruyucu kullanmanızı pek önermiyorum. Özellikle kılıflar cihazların estetik görünümlerini çok kötü hale getiriyor ve cihazın ne olduğu anlaşılmıyor. Kılıfsız telefon kullanmanın hissiyatı bambaşka.
Kesinlikle haklısınız şuana kadar benim görüşlerime en yakın yorum bu oldu kılıfsız tabi ki daha iyi ama biraz sakar olduğum için telefonu sürekli elimden düşünebiliyorum. Telefonun arkası cam ön ekran kadar dayanıklı değil onu korumak için apple orjinal kılıf alacam bu arada derin mor renk telefon için hangi renk kılıf önersiniz Yorumunuz için ayrıca teşekkür ederim