Sorunlu musun kardeşim, tehdit falan yok tehdit eder gibi konuştum bir hataydı bu biliyorum kardeşim gibi sevmiştim arkadaşım sonuçta kırgınlıklar normal sen değil o gidip öyle birşey yapsın karşılıklı özür diledik engelli kaldırdı cevap vermiyor kırılmış üzülmüş
Bak güzel kardeşim anlatan sensin tehdit ettim veya tehditvari konuştum diyen de sensin. Bir karar ver istersen bir kardeşim gibi sevdim diye yukarı yazmıssın konu da da aşık mışsın gibi yazmışssın. Ya da her ne içiyorsan adını de biz de o kafadan cevap yazalım sana.
''ben de tehditkâr konuştum''
Bu yukarıda ki cümle sana ait bana ait değil.
''Sonra saatlerce tartıştık bağırıp çağırdık ben seni kardeşim arkadaşım dostum gibi görüyorum dedi abi falan çekti benim sevgilim var dedi başından kovmak için ben de tehditkâr konuştum ev adresini buldum bak dedim senin ev adresin burda falan ''
Bu yukarı da yaptığın sapıklığa da girer tacize de girer tehditede girer. Hala daha neyini savunuyorsun bunun. Hala daha neyini anlatıyorsun. Biri bunları anana kız kardeşine ablana yapsa ne yaparsın ????? Bence sen bir an önce tedavi ol aslanım.