PeAylwin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burda laf anlatmaya çalıştığınız fırsatçılık diye aynı şeyi tekrarlayıp duran kişi bende engelli. Malum yapıyı destekleyen kişileri engelliyorum ve bu arkadaşı çoktan engellemişim.
Iyi niyetli bir şekilde anlatmaya çalışıyorsunuz ama arkadaş bunu bilmediği için savunmuyor, kutsalı olarak gördüğü siyasi parti ve lidere laf ettirmemek için, sizin de aynı onun gibi biat etmenizi istediği için konuşuyor boşuna uğraşmayın parmaklarınıza yazık.

Bunlar samimi düşünceler değiller. Artık bu kişileri tamamen görmezden gelmemiz gerekiyor ciddiye alıp cevap verdiğimizde sanki söyledikleri şeylerin 1 gram bile olsa geçerli olma ihtimali varmış gibi oluyor onlara bu bile fazla.
Twitterda bir trol tayfası vardır biliyorsun demi onlardan hiç ama hiç farkın yok hani şu bu devlet dünyanın en iyi şeyinide yapsa biz alkışlayacak değiliz diyen partiye körü körüne bağlı olanlardan bahsediyorum. Arkadaş ben aradaki uçurum farkından fırsatçılığı anlatmaya çalışıyorum çıkıp pari siyaset diyorsun kaç yaşındasın acaba...