AzizTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben herşeyi mevcut siyasi rejime bağlıyorum. İktidar ve muhalefet el ele telatabiler köyünde yolculuk ediyorlar. Ev fiyatları Araplar yüzünden arttı. Otomotiv sektörüne o kadar hakimim ki, o arabaları stoklayan galericilerin birçoğunun siyasi bağlantılarını biliyoruz. Ayrıca bu birşeylerin haberleri önceden bize gelmeyip, bu adamların kulağına fısıldanıyor. Zamanın başbakan serbest piyasa kanunu ile topu çizgiye koydu, son dönem siyasi jenerasyonumuz ise topu kaleye gol attı. Artık gerçekten yılmış durumdayız. Eşek yüküyle para kazanıyoruz ama hiçbir değeri yok. Ben kazanıyorsam; arkadaşımda yok.
Hayır her şeyi mevcut siyasi rejime bağlamak olmaz hemde her şeyi diyorsun lafın gelişi diyorsan tamam ama bir çok altında neden var bunun pandemi savaş ve dünyada oluşan enfalsyon çok ama çok etkili oldu üstüne fırsatçılık stokçuluk geldi iyice tabi bunu kimse önceden bilemezdi Türkiye gelilmiş bir ülke olsaydı bunları fazla hissetmezdik fakat Türkiye gelişmekte olan bir ülke hissedecektik hissetik hissediyoruz...