Tamam bu söylediklerini zaten biliyorum fakat fırsatçılık farklı ben bir ürünü aynı şehirde 50 tl diğer yerde 30 a alıyorsam bunu enflasyonla ölçemeyiz bunun adı fırsatçılıktır ve buda pandemiden bu yana hemen hemen tüm sektörlerde oluştu ve sanki sözleşmişler gibi seçime yaklaştıkça hala devam ediliyor... Siz istanbuldaki kira fiyatlarının nedenini sadece enfalsyona bağlıyorsanız yanlış fırsatçılık diz boyu keza otomotiv sektörü fırsatçı kaynıyor e bir zahmet bunların denetimini devlet yapsın diyoruz yapıyoruz diyorlar hala aynı çözemedim gerçekten...
Ben herşeyi mevcut siyasi rejime bağlıyorum. İktidar ve muhalefet el ele telatabiler köyünde yolculuk ediyorlar. Ev fiyatları Araplar yüzünden arttı. Otomotiv sektörüne o kadar hakimim ki, o arabaları stoklayan galericilerin birçoğunun siyasi bağlantılarını biliyoruz. Ayrıca bu birşeylerin haberleri önceden bize gelmeyip, bu adamların kulağına fısıldanıyor. Zamanın başbakan serbest piyasa kanunu ile topu çizgiye koydu, son dönem siyasi jenerasyonumuz ise topu kaleye gol attı. Artık gerçekten yılmış durumdayız. Eşek yüküyle para kazanıyoruz ama hiçbir değeri yok. Ben kazanıyorsam; arkadaşımda yok.