FiKRAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi Coşkun bey çıkıp alt limit 200 değil 300 dese ne değişecek hocam insanlarda alacak para yok ki. R10 yönetiminin yapacağı bir şey yok artık ülkenin çivisi çıktı hepimize geçmiş olsun
Kesinlikle yönetim ile ilgisi yok katılıyorum. Ancak konuda da belirttiğim gibi sonuç olarak piyasayı bizler oluşturuyoruz.

Kimsenin yatırım gücü kalmadı evet bu konuda haklısınız maalesef. Yine de 2021'e nazaran çok ciddi bir asgari ücret artışı ile karşı karşıyayız. Açıkçası ben mevcut fiyatlarımla geçimimi sağlayamam şu düzende. Bugün yalnızca ofisin elektrik faturası bile 750-800tl bandında geliyor.

Sociware adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2018 'de neredeyse hiçbir özelliği olmayan SMM Paneli 300₺ 'den satıyorduk Şu an o yazılımdan kat kat daha iyi, gelişmiş ve güvenli olan yazılımlar yine 300₺ 'den satılıyor
Webmasterlar enflasyona karşı büyük bir direniş içerisinde
Evet hocam gerçekten üzücü bir durum. Dediğim gibi ben küçük bile olsa fiyat artışlarına gitmemiz taraftariyim. Ancak bunu topluca yapmazsak çok bir anlami olmayacaktır.

ozymoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alt limit koymak zaten saçmalık serbest piyasayı ve rekabeti öldürüyor.
Alt limit konması şart değil elbette, açıkçası bunu bende istemem.

YeniTeknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Piyasayı öldürenler var maalesef
Bir kaç sene önceye kadar en düşük yaptığım web sitesiyle kiramın %80 civarlarında karşılıyordum şuan ise yanından bile geçmiyor
Web sitesi en düşük 2.500 TL den başlayan fiyatlarla diyorum çok dedin diyorlar
E ticaret 5000 TL başlıyor diyorum ha 5000 mi ?
Dün başlangıç fiyatı 5000 dedim eticaret sitesine adam ben seni birazdan arıcam dedi kapattı ne aradı ne gördü
Yani bilmiyorum ne olacak bizim piyasa
Yine bir üzücü olay... İnanın bizde de böyle durumlar iş için görüştüğümüz çoğu kişi ile yalnızca görüşmek ile kalıyoruz çoğu zaman.

Bu duruma engel olmak için açıkçası toplu hareket etmeyi isterim. Ancak forumda bunu başarabilir miyiz bilmiyorum.