Konu
3 AYDA B1 SEVİYE İNGİLİZCE ÖĞRENMEK ! ( e-book ve mentorluk )
22-12-2022, 13:40:09
webhun
Merhaba,
Dilko English eğitim kurumunda İngilizce Öğretmenliği sonrası 7-14 yaş çocuklar için bir Online eğitim platformu oluşturdum
link
ama yeterince katılım olmadığı için projeyi rafa kaldırdım. Şimdi bu aralar bir E-book üzerinde çalışıyorum , bu e-book ile beraber 3 ayda
ingilizce öğrenemek mümkün.
Evet bazılarınız hayır imkansız, olamaz vs diyor olabilir lakin kurallara uyarsanız ve düzenli şekilde çalışırsanız o seviyeye geleceğinize garanti verebilirim.
E-book alan arkadaşlar ile beraber her ay durum analizi için bir toplu Zoom toplantısı yapıp beraber writing analizi, speaking çalışması, gramer çalışması yapacağız.
Hem mentorluk hem E-book bir arada olacak yani.
E-book içeriği :
- 3 ayda ingilizce için Düzenli çalışma programı,
- Reading için seviyelerine göre PDF'ler ( çocuk kitapları ile başlayacağız sonrasında o hafta çalıştığınız konu bazlı reading'ler olacak )
- Akşam uyumadan önce veya tüm boş anlarınızda dinlemeniz gereken Listening parçaları ( 432hz frekansında olacağı için bir yandan rahatlatacak ( uyuya kalabilirsiniz ) )
- Tüm Gramer konularına ilişkin PDF materyaller, worksheet'ler vs.
-
Seviyelerinize uygun Writing konuları ( öğrendiğiniz gramer yapıları ile basit writingler yapacaksınız ) ( düzenlediğimiz durum analizi zoom toplantılarında bu yazdığınız tüm writing paperlerinizi bana ileteceksiniz bende size seviyenizin geldiği yeri açıklayacağım bir yandan da gramer tekrarı yapacağız )
Katılım sayısına göre ücreti minimum tutacağım. Arkadaşlarınıza ailelerinize önerirseniz müteşekkir olurum. İletişim :
Whatsapp
Dipnot :
Çocuklarınız veya küçük kardeşleriniz için online ders almak isterseniz eğer Kafkas Üniversitesi öğretim görevlisi hocamız aracılığı ile eğitim alabilirsiniz. Max. 10 kişilik sınıf oluşturulabilir. Bu konuda bana
Whatsapp
' dan ulaşabilirsiniz.