Katiliyorum, genede hayirli olsun! Bende biraz daha buyuk felan olsa alicaktim ama ayni telefon gibi geliyor bana 13 pro max ile karsilastirrnca, telefon yerine bende yeni ultra watch i aldim en azindan biraz daha buyuk
Hayırlı olsun hocam orijinal olanını mı aldınız baya pahalı çünkü o paraya nasıl kıydınız 😅 ben eskisini sattım o şekilde 14 pro max e geçmiştim
Hayırlı olsun hocam.
Tabi para sizin telefon sizin hocam da eğer multimilyoner değilseniz İphone 13'ten 14'e geçmeyi o kadar saçma buluyorum ki.
Hiç iphone olmayıp veya şöyle 7-8 olsa yenisini alıp gençleşmek isteyebilirsiniz ancak 13'ten 14'e geçmek için ya gerçekten kameranın hakkını veriyor olmalısınız ya farklı bir özelliğini işiniz için vb. kullanmak için yenilemiş olabilirsiniz ama durup dururken neden aynı telefona para döktünüz?
Dediğim gibi para sizin gençleşmek istemiş olabilirsiniz. Sadece bu tür geçiş yapan arkadaşların durumunu anlamak istedim. Bazen başka şeylere para bulamayıp,telefona yatırınlar varda.
Önceki telefonum 13 pro max 128 gb idi hafızası benim için yeterli olmuyordu uzun süre bununla idare edemezdim bende hem onu değiştirmek hemde daha iyi telefona geçmek için bu tercihi yaptım, zaten sıfırdan almadım 13 pro max i satıp üzerine biraz para ekleyip 14 pro max 256 gb geçtim. İki telefon arasında şimdiye kadar kullandığım kadar akıcılık ve kamera farkı çok iyi gözüküyor. Onun dışında çentik iyi olmuş animasyonlar falan. İlk elime aldığımda 10-15k lık fark bumu diye düşündürmedi değil. Şuanlık memnunum bu durumda darısı diğer kullanıcılara olur inşallah