baserweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş gayet doğrusunu yapmış , kapsamlı detaylara sahip değilim LAKİN banada aynısını yapan saçma sapan işlerime karışan birşey bildiğini sanan arkadaşlar geliyor iadesini geçip gönderiyorum . Bu işin uzmanı ben miyim sen mi ? Sen madem uzmansın ve senin dediğin olucak benden niye hizmet alıyorsun ? Ws ws ...
işin uzmanı da olsanız piride olsanız yanlış işlem yanlıştır. Ben başımdan geçen olayın yanlış olduğunu anlamak için profesyonel olmama da gerek yoktur. Kaldıki webmaster dünyasında temel seo bilgilerini de bilmeyen adam da cahildir. Bir kaç profesyonele danışalım dediğimde de tepkiler almaya başladım neredeyse küfür yemediğim kalmıştı, Seo’da yapılan yanlış işlem siteyi felakete sürükleyeceğinide biliyorsunuzdur diye söyledğim uyardım da. Çok detaya girmeyeceğim siz şimdi bütün konuya vakıf olmadığınız için önyargınızla yazıyorsunuz ancak durum sandığınızdan farklı genel olarak üstü kapalı anlattığım için tartışmayacağım sizinle. Çok merak ederseniz pm atarsınız konuya vakıf olursunuz kim haklı kim yanlış iş yapmış görürsünüz anyayı konyayı.