Gokhan10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar

Dropshipping yapmak için şahıs firması kurduk ancak aklımda bazı sorular mevcut bilen varsa ben dahil bir çok kişide merak ediyor olabilir

Dropshipping yapmak için shopify mağazası açtım ve aliexpress veya farklı sitelerden kar edebileceğim bir ürün buldum diyelim muhasebeciyle sordum baya geveledi güvenemedim açıkçası, bu ürün ben sattım diyelim ve aliexpress den ürünü alıcıya gönderdim ben fatura kesmedim kar ettim o aradaki karın vergisini vermeliyim şimdi sonuçta bana o sattığım ürünün tüm parası hesabıma geçecek sonuçta aklımda bu soru var hadi hepsinin vergisinin vereyim dedim bu seferde sattığım ürünün bende faturası olmadığı için giderde gösteremeyeceğim
Bunlarla baş eden var mı bu şekilde bir yol gösterirseniz bu yola gireceğim mali müşavirler yanıtları ne yazıkki beni pekte memnun etmedi bana denilen yaptığın karın vergisini vermek e sattığım ürünün faturası yok ne sattım neyin karı bu demezler mi
Aliexpress üzerinden satıcı ile iletişime geçin her gönderdiği ürün için size online olarak fatura gönderir. Sizde o faturayı gider olarak kullanırsınız