Araba zannediyorum 2003 ile 2007 arasıdır. 2005 sx modelini 2014 yılında aldım. İlk aracımdı benimde, hikayemi hemen anlatayım;

Denizli'de yaşıyorum. 2014 yılında para biriktirdim, ve param kadar araç bakmaya başladım. Derken bir gün Denizli'de citroen C3 bir araç buldum. Rengi maviydi. Güzel görünüyordu. Neyse babayla galeriye gittik. Araçta bir iki değişen vardı, tabi o yıllarda ekspertiz falan meşhur değil. Adamlara güvendik. Günlerden cuma, arabayı görmek için bekliyoruz. Akşam saatine yaklaştı neredeyse. Araç bir türlü gelmiyordu. Sürekli yıkamada, Bende heyencanlıyım tabi, neyse aracı görmeden satışı aldık. (Tabii ki hata bizde, ama heves, heyecan ve karşı tarafın uyanıklığı bizi kandırmıştı. ) Galeriye geri döndük, araba geldi.

Neyse çalıştırdık, bindik gidiyoruz. Araba kol düğmesi çalışmıyor. Amortisörler ve takozları bitik. Neyse olsun dedik ya ne olur 2-3 lira masraf ederiz bineriz. Ortalama 3-5 gün sonra kasko yaptırayım dedim. Gittik kaskoya, bir de ne görelim araba pertmiş. Hayda, adamı aradık adam daha bizi tehdit ediyor. Gelin görüşürüz falan filan. Baba dedim para için değmez, bineriz böyle. Neyse başladık binmeye, konu sahibi arkadaşımızın hesap arabanın masrafı bitmiyor. Orası değiş, burası değiş araba bir türlü düzen atmıyor. 17 bin TL gibi aldığım araca, 7-8 bin TL masraf etmiştim 2014 yılında.

Ve en son 2015 yılında kaza yaptım, 7 bin TL'ye sattım. Bu aracı ne zaman görsem sadece masraf aklıma gelir.

Bu arada Denizli'den araba alacak kişiler, hangi galeri olduğunu benden öğrenebilir.