Son 2 seçimdir takip ediyorum pür dikkat. Zamdan sonra alınan refleksler fırsatçılar stokçulara yapılan yaptırımları ve insanlarımızın aç gözlü oluşlarını. Bunu çoğu ortamda ve mecliste dile getirdim. Bu bir döngü oldu artık. Hükümetten ziyade Devletin bizzati kendisinin Malum Market zincirleri başta olmak üzere gücünü göstermesi gerekli. Zamların takipçisiyiz falan filan ile olucak birşey değil bu son 2 seçimdir görüyoruz ve takip edip notlarımızı alıyoruz. Ben bu seçimdede takip ediceğim bakalım godoman danışmanlardan biri her şehirde saha ekiplerince denetimler olucakmı veya Zincir MARKETLER için ucuz 10 mılyon 40 mılyon lira gibi komık cezalar mı gelicek daha doğrusu zam yapma gafletinde bulunucaklarmı. Bu tüm sektörler için geçerli. Hükümet ve devletin bu insanlar zincir marketler ve tüm sektörlerdeki döngü muhabbetinden ziyade kendiside elektrik su doğalgaz gibi zamlar yapıcak mı yoksa artık biz yapmadık zam siz neden yapıyorsunuz diye haklı bir yaklaşımda bulunacak. Yüce devletimizin kudretini 3 5 çapulcu (Devletimiz gücü önünde bunlar çapulcudur.) üzerinde mutlaka hissettirmesi gerekirse kaba tabir olucak ama çöküp tarım kredi koparatifle devletin markası haline getirmesi zaruridir. Çok kanun vari bir kesimimiz içinde sembolik bir rakama devir alınması mutlak suretle yapılmalıdır. Bu benim şahsi görüşümdür. Hep beraber neler olucağını görüceğiz.