Belirli sektörlerde farklı işler yapmak için bir sürü atılımım oldu ancak boş zamanımın tamamını karşılayamadı ki, sizlerin çatısı altında çalışmaya karar verdim. Aşağıda sizlere sunduğum ve profesyonel olduğum bölümleri bulabilir, ek işleriniz var ise bana söyleyerek iletişime geçebilirsiniz. Ayriyeten tartışmak, fikir belirtmek isteyenlere de sonuna kadar açığım.

Önceliğim şu anda buluşma/arkadaş bulma uygulamaları için: Panel üzerinden kullanıcılara yanıt verme

- Wordpress alanı üzerinde: site düzenleme, site iyileştirme ve tema düzenleme
- Yazarlık alanı üzerinde: re-write, 0'dan makale yazımı, bölüm yazıları, otobiyografi, biyografi, alanınız için kurumsal metin yazımı, kurumsal kimlik yazımı, öğrenciler için sunum ve araştırma makaleleri
- Editörlük alanı üzerinde: site üzerinde excel formatında ürün girişi, analiz, meta gibi arama optimizasyonuna odaklı yazı çalışmaları, linkedln profil yaratımı, sosyal medya profil yaratımı ve sosyal medya hesap yönetimi
- Tasarım alanı üzerinde: konu tasarımı, bilgilendirme tasarımı ve banner tasarımı
- Spor alanı üzerinde: belirli ilaçların faydaları ve zararları, antrenman programı, beslenme programı, bilimsel araştırmaların göz önüne serilmesi ve kür hakkında bilgilendirme
- Şirketiniz üzerinde: canlı destek, ar-ge çalışmaları ve ekip yönetimi

Eğer farklı bir iş modeliniz var ise de bana ulaşabilirsiniz. Yukarıdaki görmüş olduğunuz bütün alanlarda deneyimlerim, tecrübelerim ve zamanında çalıştığım bölümler olduğunu sizlere belirtmek isterim. Farklı tekliflerinizi beklemekteyim, öncelikle ise lütfen bana "şu kadar para veririm" ile gelmeyiniz. Ana amacım zamanımın iyi değerlendirilmesi.