arkadaş çözüm olarak sitede içindeki bakiyelerin parası istedi pardon ama site satılmış ve bakiye iadesi ben ilk defa duyuyorum iade yapılmaz 1150tl para almışım zaten 5k değerindeki smm paneli birde paneli hediye ediyim üstüne benmi para vericem birde böyle bir saçmalık olamaz arkadaşlar kendinize gelin
Bakın ben bunu bir daha idda ediyorum para istemedim tüm bakiyeleri toplayıp belli bir miktar ödemenizi talep ettim siz her şeyi yanlış okuyorsunuz kabalığınızdan dolayı sert çıkıyorsunuz konuşmalar ve konularda yazmış olduğum yorumlar mevcut size belli bir kısmını idda ettim ve bunada karşılık hayır dediniz ve buna karşılık size daha fazla bir şey demedim ve sabah saatlerinde kendi aramızda şikayet konusunda ve Trade konusunda çözüm üretelim dedim ikimizin açısında ve kabul etmediniz bunları'da belirtin tek taraflı olarak sadece kendi haklı olduğunuz konuşmaları dile getirmeyin ve şuan her şey de haklı olsanız bile ben size iade yi istemediğimi tekrar'dan belirttim ve bakiye mevzusunu da sizlere ithafen bir şey demedim istemedim daha sonrasında zorlama da olmadı ve siz şuan haksız yere - Trade verdiniz ve üstüne %100 haklı olduğum konudan bahsedeyim kişisel numaramı hiç bir şekilde paylaşamazsınız Kanunen cezası'da vardır.