Hepinize öncelikle merhaba iade istenildi fakat sonradan biz bir çözüm hallettik iade yapmıyacagımızı soyledik ve arkadasa da ilettik bunu ayrıyeten sizin dediğiniz dosyalar öyle çalınması basit bir şey değil daha sunucu bile elimde değil yani verilecek hosting hiç bir veri indirilmedi veri indirmesi için r10 teknik birimin kontrolüne bile verebilirim uzaktan bağlantı ve ayrıyeten indirmiş olsam yazılım firma sahibi
@Glycon; bu konuda hukuki işlemler başlatır ve haklı olarak kazanır bunuda belirteyim sizler bilmiyor olabilirsiniz fakat o konular'da hak sahibi olan
@Glycon; bunu yapabilir ve dosyaları farklı domain üzerindende kullanamam ki dosyalar ona ait değil lisanslı domaine bunuda belirteyim iade istendi fakat sonradan iadeyi geri çevirdik sorun oluştu hallettik enes bey konuya sadece kendi tarafınca bunları paylaşıyor diğer bağrışmaları veya sert konuşmalarını da ses kayıtlarını'da eklemesini talep ederim ve - trade vermesi için bir neden yok siteyi geri iade etmedik buda haksız trade verilmesidir.
@Yeniceri; bu konuya hakimlik getirmesini istiyorum ve kanunen numaramı paylaşması da yasaktır bunları da belirteyim.
şunuda yeni farkettim kiş benimle 3 saat geçirmemiştir.
şahsım adına konuşayım sadece ; aranızda geçen olayda tam olarak ne oldu bilemiyorum,dediginiz gibi konu sahibinin yazdıklarına göre yorum yapabilirim ancak.ben sadece,birisinin bi siteyi alıp,bikaç saat sonrada geri getirip keyfi olarak ben vazgeçtim diye iade edemeyecegini belirttim.işin içerisine dosyaların çalınması vb konuların girmesinede gerek yok bunun için.alım yapmadan önce konuşursunuz herşeyi,anlaşırsınız ve parasını ödeyip teslim alırsınız.sonrasında eger sizi magdur edecek bişey ortaya çıkmadıysa,adam size yalan söylemediyse,ortada hiçbi sebep yokken sonradan durup dururken ben vazgeçtim diyemezsiniz.yani bu hoş/dogru bi davranış olmaz.hepimiz burda para kazanmak için bulunuyoruz.bu tür şeyler para ve zaman kaybettirir hepimize.ama dedigim gibi sorun olacak şeyler çıkmıştır sonra ortaya,o durumda tabiki sorunların düzeltilmesi yada iade işlemleri olabilir.umarım 2 taraf içinde sorunsuz bi şekilde çözüm bulursunuz.