Ücret - 3500₺
Site adresi: www.sosyalbul.com
(Ana Sağlayıcılar Söylenicektir Piyasanın Çok Daha Altından Alış)
Sitenin Cirosu 1,5 Aylık : 2600TL
Eitnein Kar 1,5 Aylık : 1900-200TL
Sitenin açılış tarihi: Site 2 Aylık

Kategori / sitenin içeriği:SMM PANEL

Günlük hit sayısı:-
Ziyaretçi kaynağı: İnstagram Facebook
Domainin yaşı: 6 Ay
Domain İle Hosting : İkisininde Yaklaşık 300 Gün Kalmıştır.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? TÜM İÇERİĞİ İLE SATILIK

Bana Olan Masrafları
Glycon V1 350 TL
Lacute Teması 450 TL
Domain 200 TL (300 günü kaldı)
Hosting 100 TL (300 günü kaldı)
Site Logo Tasarımı, Haraketli R10 Logosu, Haraketli Banner, Konu Tasarımı 500 600 TL yi buldu tasarımlarda.

Merhabalar Öncelikle Artık Aktif Olamıycağım İçin Sitemi Satmak İstiyorum Sitem 2 - 3 Haftadır Bakımdaydı Ondan Aktiflik Düştü 2 3 Tane Sipariş Veren Düzenli Müşterim Vardı Halada Bakiye Atıyorlar. Ana Sağlayıcılar Söylenicektir Nereden Alıncıcakları Herşey Sitenin Tüm Ayarları Yapılmıştır. Bloglar Girilmiştir.

En Gelişmiş Yazılım Olan Glycon V1 Scirpti İle Lacute Teması Bulunuyor Vergi Levhasız Yapmak İstiyenler İçin Shipy.net Pos Bulunuyor 500 TL Lik Tasarım İçin Ücret Ödendi Ads Reklamı Çıkılmadı İnsta Ve Facebooktan Gelen Müşteriler İle Satışlar Oldu Güzel Bir Kitle Kazanıldı Sürekli Bakiye Yükliyen 3 4 Kişi Var Alan Adı Çok Güzel Bütçeniz Varsa Ads İçin Çok Güzel Paralar Kazanabilirsiniz Sitede Herşey Kurulu 1 Yıllık Hosting Benden İdare Edebilirsiniz Yeni Ödendi 192 Günü Kaldı Domainin Fiyatlar Yüksek Olduğu İçin Kazanç Odaklıdır Cebime İlk Aydan 1.900-2000 TL Kalmıştır Ana Sağlayıcılar Çekilidir En Uygun Fiyatlardan Alınıyor Servisler Denenerek Çekilmiştir Sitemize İlgilinemiyiceğim İçin Zorunlu Olduğum İçin Satıyorum +200 Üyesi Bulunuyor Aktiflik Biraz Düşük Gibi Kayıt Olan Kişilere Maillerine Bildirim İle Full Aktiflik Sağlabilir.

📢✔️✔️Ciro Ve Kar İstatisklikler

📢💲En Son Gelen Bakiye Yüklemesi💲

⬇️⬇️⬇️ SİTENİN TASARIMLARI İÇİN ⬇️⬇️⬇️
VE HARAKETLİ HARAKETSİZ BANNER, LOGO TASARIMLARI DAHİLDİR ( 600 TL Harcandı)