ozgur_medya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir şeylerin tadı mı kaçtı? Hiçbir şeyden zevk almıyorum, acaba durum genel mi (soğuk, kapalı, yağmurlu havalardan dolayı vs.) yoksa benden mi kaynaklı anlayamıyorum. Arkadaşlarıma da anlatsam bir çözüm yolu bulamıyoruz, sadece üzülüyorum ve bunu tersine çevirmek için herhangi bir şey elimizden gelmiyor.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı durum
Tufan1903 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hepimiz aynı durumdayız hocam
kaantoker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alım gücü yok bir şey yok, stres, dert, geçim problemleri daha sayadabilirim.. en azından bunlar benim için geçerli
kara56 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zamanla oluyor arada insanın ici karariyor tuyleri diken diken oluyor yanliz kalmak istiyor en cokta sevdigi seylerden uzaklasmak istiyor vsssss kisaca belli aralikla bir cok kiside ayni seyler var diye düşünüyorum bende ☺
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tanıdığım kim varsa hepsi aynı durumda parası olan arkadaşlarımda aynı durumda olmayan arkadaşlarımda aynı durumda berbat bir durum Allah hepimizin yardımcısı olsun
neto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sebep = parasızlık
Çözüm = para
kaantoker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam ben hibrit yaşıyorum belki 4 5 ay Türkiye kalanında KKTC deyim, ona rağmen yok, olmuyor. orada tutsa burada tutmuyor, burada tutsa orada olmuyor zaten. Ülkenin durumuna hiç girmiyorum
Alengirik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vallaha artık hocam stres coğaldı hemen hemen genel genclerın kısmı bu sekılde sadece siz böyle degılsınız ınsan bu seyı havaya ve baska şeylere bağlayabiliyor ama mutlu olcak şeyler azaldı ve yok gibi aynı durumdayız
burakyildirim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
para bu durumu fazlasıyla çözecektir
WebHost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Planlı eskitme dönemindeyiz hocam! önce pandemi çıktı insan sayısı azaltıldı.. etkili olmayan ülkelerde ise ekonomik buhran devreye girdi.. insanlar bunalımda ve intahar ediyor, bunun devamı olacaktır diye tahmin ediyorum.
ysozmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
resimdeki bakıştan istiyorum
ozgur_medya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anladım, en azından birkaç kişinin de benle aynı durumu yaşaması içimi rahatlattı. Daha iyi olmaya çalışacağım, teşekkürler
lawrus57 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı durum maalesef
furkanars0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Namaz kılın hocam içinizi huzur kaplar ..

İNSANI Ayakta tutan umutlar ve hayallerdir. Bunlar yok ise böyle .olur.