Merhabalar, openai yada farklı yapay zeka algoritmalarıyla çalışan, görsellerini metnini kendi hazırlayan, yayınlamak için zamanlayan vb. özelliklerle kullanıcının spesifik bir alanda makaleler, bloglar yazmasını sağlayan bir eklenti sizce nasıl olur ?
Sektörde Chrome extension olarak bazı ücretli araçlar gördüm. Ama bunu wp özelinde 100% otomotize halde bir araç göremedim. Sizce ekstra neler olabilir ve rağbet görür mü ?
Teşekkürler.
bn 300 tl verebılırım sınırsız sıtede kullanabılrısem tabı
cunku google sqam yamak ıcın kullnıcam halıyle domaınler atladıkca farklı domaınde yenıden baslamak veya baska dmaınde devam etmek gerekıyor
ben aklımda olanı soylım
eklentıye ornek veıryoum bı bosuk olacak oraya kelımeyı yazıcak bırde kaç kelımeden olusması gerektıgını yazıcaz
araba ---- 500 kelıme veya car 500 kelıme ıstersen bır kaç bollık daha yazma alanı olacak
araba ---- 500 kelıme en az ıcın de arabalar -tofas - togg -- sahın gıbı alt kelımeler de gecsın ıstıorum onalrı
bır bsluk daha olacak oraya da hangı arama motorunda makale cıkarsın onu koyalayı yazaıcaz
ornek yandex tr de araba yazdık arattık sonuç sayfasının lınkını bu alana kopyalasak o lınk altında bulunan arama sorgu safalarından ıllk 500 sonuca bakı
kendı otomatık makale olustursa gguzel olmaz mı googglde mesela car yazdık ama ozel arama ıle bolggeyı ıngıltere yaıyorum dılıde ıngılızce yaıyoruz cıkan url lınkını
o alana yaıstırıyoruz verdıgımız kelıme veya ekstıra ekledımız alt kelımler ıle otomatık ozgun anlanmlı bır yazı cıkartsa serplı olacak sekılde mukemmel olmaz mı
otomatık seo makale yazılımı verılen url de arastırma yaarak ornek verıyorum 1000 makale 500 kelıme dedıgımız de otomatık olusturu sıteye eklesın bunun yanına bırde one cıkan resım ve konu ıcıne farklı bır resım eklerse eklenen resımı sıteye cekmeden once resıme yazı ekle alanı olacak o alana ıster yazı ıster kucuk bır logo otomatık eklese bıraz resım ornek verıyorum 100 de 1 2 kırparak ozgunluk kazandırma yap resım ozgunluk kazanması zor olacagı ıcın edıtledıgı bu resmı webp formatına cevırıp
konuya eklese kesın ozgun olur cunku webp formatı daha yenı yaygınlasıyor oncesınde kırp ve ıcerısıne kucuk alt kısma logo veya yazı eklıcemız ıcın daha sonrasın da cevırı ıle webp formatı olacagı ıcın ozgunlesmıs olur dıye dusunuyorum
bıraz fazla yazdım hocam boyle bısı olursa sınırsız benden 300 calısır asgarı ucret ıle gecınıyoruz
php 8 de dahı calısması lazım wp nın cunku sıte hızlandırma da php8 en ıdealı oluyor
seo spammcılar duyrulur yazdırırsanız fıkır ıcın barı banada hedıye edın eklentıyı
kusura bakmayın devrık cumleler ve klawyede p tusu ıle bazı tuslar tutukluk yapıyor basmıyor ekran klawyesını de her an kullanmıyorum