Konunuzu nasıl baltalamış oluyorum? Konu içeriğinde bir hizmet mi veriyorsunuz? Hayır. " İlk önce karşınızdaki insanlarla nasıl konuşacağını öğrenin, ahlak dersı verecegine yardımcı ol " ne demek! Kimse senin emir kiplerini dikkate almaz, tekrar söylüyorum konuşmana dikkat et bir sonra ki mesajım daha sert olur.
ben kımseye emır vermedım en ıyı yazılımcıyı kendıne guvenen bırını arıyorum. onlarda donus yapıyor zaten bılıp bılmeden bana yazdıklarından bıle haberın olmadan atladın konuya.
Amacım meraklarını cezbeder ve azda olsa faydası olur dıye Yazımı belırttım orda.
ve sordularda sıze sımdı özel mesaj kutumu atardım fakat özele gırdıgı ıcın gızlılık polıtıkası kuralını hatırlıyorum.
her özel bot yazdıran kısı projesını burda acıklamadan dm ye davet etmektedır yazılımcıları. ve kımsede projesını acıklamak zorunda degıldır konusunda .
ve bana ınsanlarla dogru konus sonra onlardan bırsey ıste edasında bır uyarı yapıyorsun .. forum kurallarında argo ıncıtıcı kufur hakaret rencıde edıcı bır söz kullanmadıgımı gayet ıyı bılıyorum .
sız ıse konuma gelıp burda benı kucuk duşurmeye calısıyorsunuz . onlar rahatsız olmayıp yazdılar bana sızı neden bukadar rahatsız ettı anlamadım. işsizmısınız canınız sıkıldada benlemı ugrasıyorsunuz.
BENI SERT YAZMAKLA NEDEN TEHDIT EDIYORSUN HAYATIM YETERINCE ZORLU VE SERT GIDIYOR ZATEN ..