Ne kullandığına bağlı olarak değişir durum. Kimi libido düşüklüğü olarak yansırken, kimi ciddi derecede libido yükseltir. Durum geçici ama merak etme.

Sana verebileceğim en büyük tavsiye bu işlerden uzak dur. Bu meretlerin arasında büyümüş biri olarak söylüyorum sana. Çocukluk arkadaşlarımdan tut komşularıma kadar birçok kişi üretici ve kullanıcıydı. O çukura düşmemek için iş yerimi çok farklı bir semte açtım. Eve çok geç gidiyorum o çevreden uzak duruyorum ama arkadaşlarıma üzülüyorum. Çoğu hayatını heba etti.

Ha şu an bulunduğum yerde de aynı şeyler var. 20 yaşında çocuklar çok matah ve eğlenceli bir şeymiş gibi kullanıp dillendiriyorlar. Abi yaa bir kereden bir şey olmaz. Biz bağımlı değiliz bla bla. Hepsi yıllar sonra kafasını vuracak.

Bugün akşam saatlerinde Tarlabaşı civarına gidin. Yüzüne bakmaya kıyamayacağınız güzellikte kızlar henüz 20 yaşında, mal alabilmek için kendilerini kullandırıyorlar. O kadar iğrenç ve üzücü bir hal aldı uyuşturucu.

Ülkenin en büyük problemlerinden biri de bu fakat kimse sesini çıkartmıyor. Bildiğin bir nesil zehirleniyor ve bunu çok normal bir şey gibi görüyorlar.

Bırakamayacak gibi olduğunu düşünüyorsan, ailene anlat ve tedavi ol. Çevreni kesinlikle değiştir. Her şeyin başı çevredir.