bilalinall adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben, "kızın babası haklı" dışında bir cevap veyahut çözüm yolu görmedim. Eğer birgün sizin de çocuğunuzun başına gelirse bu durum, umarım bu dediklerinizi hatırlarsınız. Maalesef empati yapmak siz de çok yabancı bir cümle haline gelmiş. Size de iyi günler.
hocam orada yazdım. şuanda ankarada kendi taksisi olmayan bir taksici bile 10bin lira kazanıyor. dikkat edersen o kısmı görürsün. sen bu şartlarda gidip asgari ücrete çalışıyorsan bu senin tercihinden başka bir şey değil. şuanda yine ankarada öğrenci servis şoförü bile 7.500 lira+sigorta ile çalışıyor. ki bunlar vasıfsız işler. benim çocuğumun üzerinden de duygu sömürüsü yapmayı kesersen sevinirim. benim daha olmayan çocuğum üzerinden bana akıl vermen, ders vermeye çalışman çok çirkin bir şey. söyleyecek sözün varsa ifadelerime söyle. dünyadan haberiniz yok 2 kişi asgari ücret ile yeni evlenip birikim yapmaktan bahsediyorsunuz. sen yeni evli misin, kirada mı yaşıyorsun? yeni evlinin durumunu nerden biliyorsun? ben sana kendi hayatımdan reel örnek veriyorum. 2 yıl taksitle 57bin liraya evi düzmüşüm, 9 taksitle beyaz eşyayı almışım. 2.500 liraya (şuan aynı ev en az 3500 lira) kirada oturuyorum sana hesap çıkarıyorum hala benim doğmamış çocuğum üzerinden duyar kasıyorsun. sözün varsa ifadelerime söyle ya da istersen cevap verme keyfin bilir.