Merhaba. Dün KBB doktoruna gittim. Hatta 2 farklı doktora gittim. Burundan ağıza bende akıntı oluyordu bu yüzden Baküde bir doktora tekrar gideyim dedim. Fakat gittiğim doktoru TikTok sayfasında hep takip ediyordum başarılı ameliyat yapıp çekip TikTok sayfasında paylaşıyordu. Bana ameliyat olmalısın dedi. Fakat işin ilginç tarafı MRT (Manyetik Rezonans Tomografi) yapan doktor da hastaneden bana ve babama kağızı vermedi. Zor aldık. MRT sonuçlarından bahsediyorum. Sadace CD verdi ve bu CD'yi kalkıp doktora gösterin dedi. Benden olan hastalık şu ki, ağıza iltihaplı akıntı oluyor. Bu her sabah kalktığımda daha çok sarı renkli oluyor. Fakat yukarı kalkıp doktora CD'yi gösterik işte bak sıvı buralarda burun cebi mi var neyi var bilmiyorum onun içerisinde diyor. Bunu ameliyat etmezsek belli bir süre görmesine ve duyma organına da engel olacağını söyledi. Doktor da onu endeskopi yolu ile girip orada yakıp lazer ile birleştireceğiz falan dedi. Fakat babam emin olmak adına bizim tanıdığımız bir doktor daha var ve 26 yıl tecrübeli bir doktor. Onun yanına gittik. Ama gitmeden önce hastanede bize kağıdı MRT sonuçlarını vermeyen kızın yanına enip kağızı zar zor aldık. Babam dur bekle bir kağızı da okuyalım sonuçları dedi. Herşey normal olarak yazıyordu. Sinüs etrafında ve s frontal olarak hiçbir şey yazmıyordu. Hastaneden çıkıp o dediğim 26 yıl tecrübeli doktorun da yanına gittik. Doktor kağıza bakıp kimin yanından geliyorsunuz dedi. Biz de ismini vermek istemediğim o d o l a n d ı r ı c ı doktorun ismini o doktora söyledik ve vay anam dedi doktor. Sakın ama sakın ameliyat yaptırma dedi. Herşey normal olarak gözüküyor sonuçlarda herşey normal ben doktor olsam bile Sen de bunu okuduğum zaman anlarsın zaten dedi Rufiq. Neyse doktor abartı bir rakam da söylemişti bize. 4000 AZN'e yaparım dedi. O 26 yıl tecrübeli ne 4000 AZN Rufiq ben bu ameliyatı 500 AZN'e yapıyorum o *********** sakın gitmeyin tüm KBB doktoru onun d o l a n d ı r ı c ı olduğunu söylüyor. Neyi ameliyat edecek Rufiq. Burada herşey normal. Peki dedim doktor bu nereden akıyor o zaman Rufiq psikoloji bu. İlaç falan yazdı ve gönderdi. Arkadaşlar ama bu sabah kalktığımda iltihaplı düştü yine ağzımdan sıvı. Ama doktorlara durumu açıklıyorum herkes buna bağlıyor ve sinir oluyorum. Bir de kan analizlerimi verdim ve D eskikliği neredeyse 9.73 olarak çıktı. Normal 30-100 arası.
Bu arada bu alanı büyük harflerle yazmamın sebebi şu ki, MRT sonuçlarının CD'si şu an elimde ve kendim de izliyorum. Anlayan var mı diyeceğim ama bilmiyorum burada doktor var mı yok mu?