Yesil SEO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar arkadaşlar;

Lütfen görüşlerinizi belirtirken hem çalışan hem de işveren açısından değerlendirin

Geçenlerde ajans sahibi arkadaşlarla sohbet sırasında bir konu geçti konuşmada. Orta düzey wordpress bilen çalışana verilecek maaş ile ilgili.
Ben de sizlerin görüşlerini merak ediyorum.

Orta düzey wordpress ile site yapabilen bir çalışana ne kadar maaş verilmeli sizce ?
Yol + yemek vs. bunlar standart olacak şekilde görüşlerinizi merak ediyorum.

İyi forumlar..
Sadece hazır temada site kurabilmek ise işe alınmamalı bile çünkü bu işlemi dışarıda sigorta vermeden de 3-4k ya halledebiliyorsun bazı durumlarda daha düşük bir ücrete bile. Fakat temada oynayabilen düzenleyebilen istenilen talepleri ayarlayabilen yanı uzatmadan kodlama kısmında da istenileni yapabilen birisi ise şu anki asgari ücrete göre 7-8bin TL alır. Sadece web tasarlayan birinin bu ortamda 10-11k aldığını düşünürsek sadece Wordpress bilen birisi için 7-8 gayet iyi oluyor. Web tasarımından kasıt HTML CSS Javascript bilgisi olan birisini kastediyorum. Front-End sektörü zaten şu anda 10-15K arası alıyor. İşin içine Angular React felan girerse 15-20 oluyor. Sadece Wordpress bilen birisinin max 8 bilemedin 9 alacağını düşünüyorum