Webmaster toolsa girin tıklanma alan kelimeleri göreceksiniz sonrasında o kelime öbeklerini semrush afrefs vb sitelerden araştırıp yeni makale başlıkları soruları alıp makale yazdırın bu şekilde var olan hitler daha da artar.
Ellerinde kelime öbeklerinin aranma hacimleri ve zorluklarının olduğu Semrush'tan alınan listeler var. Bunlar üzerinden makale alımı yaptırıyorlar. Ancak dış SEO anlamında makale girişlerini yaparken herhangi bir çalışma yapmıyorlar. Dış SEO'nun etkisi iç SEO'dan daha mı fazladır acaba?
Teşekkürler. Bakmaya çalışacağım.
Hocam siteyi pm atarsanız inceleyip aynı hataları yapmayalım

Şakası bi yana hocam siteyi atarsanız rakiplerinizi incelemek isterim
Ne yazık ki hocam. Müşterimiz siteyi ve sektörünü paylaşmak istemez. Yardım isteğiniz için teşekkür ederim.
Muhtemelen içerikler düzgün bir şekilde yazılmadı yada anahtar kelimelerdeki rakipler dişli yani ilk sayfaya gelemeyecek kelimeler. Bunun dışında onlarca neden sayılabilir. Sitenin iç SEO konusunda herhangi bir problemi olmadığını varsayarsak, girişi yapılan makaleleri inceleyin. Anahtar kelimeler ne kadar doğru girilmiş. Makalelerde hangi sıralarda vb vb.. Özel değilse siteyi iletin birde ben bakayım. Ama muhtemelen içerik kısmında yanlışlarınız var
Sektör zor bir sektör galiba. Öyle olduğunu deneyimledik. Ancak Sosyal medya gibi dış SEO anlamında makale girişleriyle birlikte çalışma yapmıyorlar. Dış SEO'nun etkisi bu kadar fazla mıdır?
sektörü bilmiyorum ama 500 600 kelime makale ile ingilizce dilinde hit almak mucizeye yakın.
Hocam müşterimizin ilk projesi olmuş. Fikir istedi benden. Sadece makale içeriğiyle birlikte hit alabilmek mümkün müdür? Tabii ki bir sürü etken var makalenin haricinde; ancak az da olsa makale hit getirmez mi?