1 aylık üyesin milletin ticaretine çok muhalefet oluyosun yolun uzun gözükmüyor.
konuyla alakasız yorum yapanların banlanması tarzında bi kural gelmesi lazım foruma herkes moderatör olmuş arkadaş
https://www.r10.net/kodlama-isi-vere...post1084116168
Üstteki açtığın konudan da anlaşıldığı üzere senin yolun pek uzun görünmüyor "illegal genç mı hırsız genç mı diyeyim bilemedim"
O kadar aklın yetersiz ki açtığın konu illegal konu "yasak konu" olduğunun hala farkında değilsin bizde senin gibi bilgisiz ve forum kurallarını bilmeyen insanları uyarmakta haklı olan taraflar olarak senin ne dediğinin hiç kimsenin gözünde önemi yok , moderatör değiliz ama açtığın konu forumun kalitesini düşürecek konu ise bu bizi ilgilendirir , senin gibi insanların sözleri ile kural falan gelmiyor buraya rezil kepaze oldun kendi.konunda şimdi gelmiş başkalarının konusunda alakasız yorum yapıp tartışma yaratiyorsun
Bence susmalisin ve sütünü içip derhal uyumalisin.
gerçekten dostum ya hizmeti onlar alıyor sanki .
Gönderimi yanlış düsünenler yazmaz zaten illaha didik didik elestirmeye gerek yokki
Güzel kardeşim bizim senin arayışına dediğimiz birşey yokki sadece mantıklı olani söylüyoruz.
Diyoruz ki hepimiz ; siz 50 ticareti olan birisini arayıp üstüne param yok maaşı alınca vericem diyorsunuz , bizde diyoruz ki 50 ticareti olması şart degil zaten veresiye yaptırıyorsunuz işi , ticareti olmayan birisi de yapabilir belki paraya ihtiyacı vardır iyi bir tasarimcidir yapmak ister maaşınızı alınca da ödersiniz öyle birisi de denk gelebilir önünü kesmemis olursunuz demek istiyoruz
Ama sizin isteğiniz ilginç geliyor hali ile sadece bana da değil çoğu insana..