D3veloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Spin ile çekilmiş her paragrafta anahtar kelimeyi 1000 defa okumaktansa iyi yazarların iyi makalelerini okumak daha sağlıklı geliyor hocam
Google koca indexini okuyacak ve analiz edecek iyi bir yapay zeka icat edemezse kısa süre içinde patlayacak.
Google çıkmadan önce Altavista vardı, Yahoo vardı. 2 senede ezildiler google ın inovasyonu altında.
Facebooktan önce myspace vardı, faceparty vardı, bir ton dating site vardı, hepsi yok oldular.
Yapay zeka da google ı ve google ile var olan bir ton siteyi bir iki senede ortadan silebilir.
1999'da İngiltere'den bir arkadaşım google diye bir arama motoru var, or and operatörleri ile arama yapıp harika sonuçlar bulabiliyorsunuz yazmıştı.
Ben de denedim sonuçlar çok iyiydi ve listemdeki bir çok arkadaşa mail ile forward ettim, yüksek lisans yapan arkadaşlarım buldukları kaynaklar karşısında deliye dönmüşlerdi.
23 sene geçti üzerinden. Ve artık kim daha iyi bir yapay zeka icat ederse ve google bunu satın alamazsa google'ı bile tahtından indirebilir.
Yani gerçek inovasyonlar çok hızla dünyayı değiştirebiliyor.
Yazı yazmak ve tercüme yapmak kısa süre içinde otomatik yapılabilen bir iş olacak ve hayatını bu şekilde kazananlar ciddi gelir kaybı yaşayacak.