Eleştirimi ve değerlendirmemi yapayım =).

Silver Üyelik 1 yıllık 1.300 tl /12 : Aylık 109 tl 1 ticari konunuzu 24 saatte yukarı çıkarmak için (ayda 109 tl bedava bana göre )
Gold Üyelik 1 yıllık 2.000 tl /12 :Aylık 167 tl 12 saatte bir 2 adet ticari konunuzu yukarı çıkarmak için (ayda 167 tl bedava bana göre 2 ticari konuyu 12 saatte yukarı almak için )
Platin Üyelik 1 yıllık 3.000 tl /12:Aylık 250 tl 3 saatte bir 4 adet ticari konunuzu yukarı çıkarmak için
Kurumsal Üyelik 1 yıllık 6.000 tl /Aylık 500 tl 1 saatte bir ticari konularınızı yukarı çıkarmak için
Kurumsal plus Üyelik 1 yıllık 8.000 tl /Aylık 670 tl 30 dakika da bir ticari konu, Her farklı ticari forum ve kategoride sınırsız konu yukarı taşıma hakkı

Ticari konu sayıya ,aktiflik süreye veya bütçemize göre uygun olanı alabilir herkes.Hiç bütçesi olmayanlara da 3-4 günde ücretsiz 1 konu çıkarılıyor diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam.
Bence fiyatlar gayet makul ekmek bile bir senede 1.25den 5 tlye çıkmış ancak bu zamın üzerine yılbaşından sonra hemen peşine gelirse o zaman yadırganabilir bence.
Fiyat zamları için yılbaşından sonra piyasaya göre yapılması bence biraz daha uygun olabilirdi ama yönetimin takdiri.
Mesela ben ara ara bu ara sadece mesaj kotası almak yerine ve arada konuları çıkarmak için platin alıyorum.
Kurumsal veya plusu da duruma göre ilerleyen zamanlarda aktiflik ve ihtiyaç halinde yine almak isterim mesela.
Sadece şu kurumsalda neden sadece bir konu yukarı çıkarma yazıyor ona takıldım sınırsız değilmiydi o @Coşkun Çetin; hocam bir yanlışlık veya eksik yazılmış olmasın ?