SAMATO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
fill to fake yolu ile işe girenler var
bu yol ile cv'ne sahte işler ekle hocam gerek başkasının projesi gerek sahte tecrübe bu sayede işe giriyorlar
pazarlamayada bakıyor biraz o kadar kendinizi şişirmelisiniz ki diğer adaylardan ön plana çıkmalısınız hocam

piyasada şuanda her yer tecrübeli ve yüksek proje sayısı arayan şirketlerden dolayı çoğu insan ftf yoluna başvuruyor 1-2 kişi değil o 200 kişinin başvurduğu ilandaki en azından %70'lik kesim bunu yapıyordur.
Kendi öz eleştirimi yaparsam en başarız olduğum konu dürüst olamamak hocam, kimseye yapamayacağım bir şeyi vaad edemiyorum vicdanım el vermiyor. ben başkasının tasarımını koyup bir iş yerine girersem
orada o kalitede iş yapamamayı geç gerçekden o kalitede tasarım yapan birine haksızlık yapmış oluyorum. beni bir iş veren kendi çalışmalarımı görerek bilerek alsın diye düşünüyorum

Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gidip istediğin maaş olmasa bile bi süre bi yerde mesleğinle alakalı çalışırsan cv'ne yazabilirsin bubu. Ücretsiz staj yerine paralı staj yapmış olursun sigortan falan da yatmış olur
siz öneren 2. kişisiniz hocam aklımda olan ve çabalayacağım bir yöntem bakalım kısmetse.