Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nacizane tavsiyem. Benimde bir zamanlar yaptığım gibi bir yandan ücretsiz staj yapıp işi öğrenebilir bir yandanda freelance çalışabilirsiniz. Bu sizi 2x geliştirecektir.
Eğer sıkı çalışırsanızda gelirinizin gayet güzel olacağına eminim
2 seçek yazdım ama birleştirmeyi akıl edemedim mantıklı hocam arayış içindeydim ama işte ekonomiden mi yoksa yılbaşından mı pek bulamadım ama 2023'de sanırım aramaya devam edeceğim.

Kategori adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sektörünüz kötü hocam,

Bir yazılımcı olsaydınız. Kendiniz için yapacağınız bir websitesine reklam koyarak gelir elde edebilirdiniz. Ancak tasarım işi için, hem sürekli uğraş hemde CV önemli. yapılan işler etc.
Yazılım için bu çok gerekmiyor.
Hareketli tasarımlar ve uı ux işleri tam patlamadan biz eğitimini alıyorduk ama o alanlara yönelmedim ve bugün o alanlar en çok paya sahip alanlar. işin kötüsü ben kariyerime yazılım üzerinden başladım
visual basic ile programlar yazardım bir gün buton tasarımı lazım oldu bir girdim bu tasarım işlerine çıkamadım belki bırakmasaydım yazılımı ve o alanda gelişseydim neler olabilirdi kim bilir.

FiKRAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam size logo yarışmalarında denk geliyordum çok kaliteli iş çıkarıyorsunuz. Hazırladığınız tüm tasarımlar arşivinizde kayıtlıysa hepsini bir web sitesinde toparlayın, iş başvurusu yapacağınız yere "Referanslar için web sitemi inceleyin" şeklinde iletin çok olumlu etkisi olacaktır bence
Bende sizin gibi sanıyordum hocam kaliteli iş yapıyoruz derdim de öyle değilmiş pek bunu yapıyorum bu arada ama dönüş olmuyor pek.

kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cw'de abartmanız gerekiyor. Sallayın sallayabildiğiniz kadar.
Önemli önemsiz demeden dolduracaksınız.
Ne bileyim bu 1-2 saatlik eğitimler var sertifika veren vs ne bulursanız katılın cw şişsin

Hatta 1-2 ay firmaları dolan staj vs ücretsiz olarak. Hepsini cwye doldur kalabalık olsun 3 aya kalmaz iş bulursun. Milletin kafa böyle bir kafa.
Mizacım gereği CV tasarımını bile kendim tasarladım hazır bir şey kullanmadım, kimseye yapamayacağım bir şeyi vaad etmedim dürüstlüğün bedeli varmış demek ki.
ama evet haklsıınız öyle daha çok şansı var insanın...