Az önce
@bycaos; bilgisayarıma bağlandı ve birkaç yeni ayar için yardımcı oldu. O 1 ise biz 1.000'iz, dert etme dedi : )))
Artık arkadaşımızın 404'e düşürmeye çalıştığı sayfalar artık anasayfaya yönleniyor. Hit göndermeye devam edebilirsin, otorite için ufaktan faydası olur. Cloudflare kullanmaya başladım sayende. Ayıptır günahtır insanların gece gündüz emek verdiği çabaladığı işlerine böyle saldırı yapmayın. Ha gelip dükkanımın camını taşlamışsın ha böyle haince bir saldırı yapmışsın. Çok ayıp.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Düşünüyorum ama cevap bulamıyorum. Neden bir insanın sitesinin 404 sayfasına durmadan hit gönderirsin? Ya NEDEN???????
Neredeyse 5 yıldır kimsenin tavuğuna kış demedim. Ticari anlamda çok kişiye yardım ettim ve kimseden kuruş karşılık beklemedim.
Aranızda Çağlar hocam bana yardım etti de ben de ödemesini yaptım diyebilecek 1 KİŞİ VAR MI? YOK.
Senelerdir herkese gönüllü yardımcı olmaya çalışıyorum ama bir o kadar da sitelerime saldırı alıyorum.
Çok yazık. ÇOK!
@Biselfy; arkadaşımızın yorumunu o anın hiddeti ile yanlış anlamışım. Bu saldırının kendisiyle bir ilgisi yoktur. Lütfen kusuruma bakmayın.
etiketl için teşekkür ederim forum üzerinde elimden geldiğince. dilimin döndüğünce ücret talep etmeksizin. mağdur olan kim olursa olsun vaktim varsa yardımcı olmaya her zaman hazırım. yaptıkları iş çok aşırı amatör ve size sorun yaratmayacak birşey. bu yüzden onlar 1 biz 1000'iz.