Nirvana Soft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok teşekkür ederim hocam açıklayıcı şekilde belirttiğiniz için mutlaka bir bakacağım. Gına geldi yemin ederim 😀 konu biraz atarlı gibi olmuş ama sizler beni anlayabilirsiniz aynı dertten
Hocam ne çektiğimi ben bilirim.. Yok böyle bir rezalet.. isim vermek istemiyorum ama hemen hemen hepsi aynı.. Suçu sürekli sitenin optimizasyon eksikliğine bağlarlar. Yüksek cpu tüketimi var deyip çekerlerdi fişini..Kaç tane yere taşıdım hatırlamıyorum. Rezil rüsva ettiler beni. Eğitim sitesi var benim. Sınav haftası aşırı yoğunluk olur. Bi çekerler fişimi 3 gün delirirdim. Hetzneri kesinlikle tavsiye ediyorum. 52 Euro ödüyorum aylık. Ama yok böyle bir kapasite.. hani deneme şansım olsada 5000 kişiyi aynı anda yönlendirsem diyorum bazen.. emin ol kaldırır.cyberpanel kullanıyoruz.. ayarlarını güzel yaptığın zaman hiç uğramazsın bile panel tarafına.. ayda bir defa falan dp optimize için girip işimi görüp çıkıyorum.. birde panel güncellemesi geliyor arada bi.. Bak yanlış anlama sakın ha sakın tr firmalarına güvenme.. cpu olayı olmazsa internet kotası diyip yine çekiyorlar fişini.. yüksek trafik varsa asla diyorum..siteleri taşıyacak sunucu ayarlarını güzel yapacak arkadaş istersen de var birlikte çalıştığımız bir arkadaş.. 2 yıldır falan çalışıyoz. çok dürüsttür işinin ehlidir ve öyle yüksek ücretler isteyen birisi değildir..