Bir ülkede ilgili makamlar saygı ve güç kaybettiğinde herkes kendi bildiğini okurmuş. Şuan bu durumun canlı olarak yaşıyoruz. Kimse ne denetimlere ne de başka şeylere güveniyor. Herkes kendi bildiğini okuyor.
Öyle bir durum ki 2 tarafta haklı. Siz konuştunuz ve konuştuğunuz gibi olması gerekiyor ama diğer tarafta haklı. Sattığı malı 1 ay sonra aynı fiyata yerine koyamayacaksa satmasının ne anlamı kaldı yani gerçekten tuhaf durum. Tabi siz şuan ilk tarafta olduğunuz için daha etkiliyor. Geçmiş olsun. Hızlı davranmak önem kazandı. Online ortamda değil bulunduğunuz yerlerde araba pazarları varsa gidin bakın derim.
@royalenes; Ben lisede okurken ortalama 5.000TL'ye Tofaş almıştık. Öyle kullandık ki abim ile ben resmen amatörlüğümüzü attık. Daha sonra satmamız gerekti ve sattık. Sattığımız gün dediğim ki ulan şimdi 5K ben işe girince bunlar 300 - 500 TL olur ilk maaşla alırım vur kır parçala kullanırım çünkü o zamanlar araba 20 yaşındaydı ben çalışana kadar 30 yıllık araba olur diye düşünmüştüm

ama geldiğimiz nokta da bunlar bile hayal olmuş.