Bir bilgisayar mühendisi arkadaşım su an birşirketin ön muhasebesine bakıyor sorsan herşeyi biliyor kod kısmı felan bayağı iyi back end kısmında professiyonal şimdi gelelim su duruma bu kız bi firmada işe gireceklerdi kız 15 tane soru sormuşlar back end kısmında bütün sorular birbiriyle bağlantılı fakat kız hepsini yapmasına rağmen bir soru hariç yeterli seviyede değilsin dediler kıza işin komigi ne biliyormusun ilk 9 ay asgeri ücret sorada performans ve işe göre değişiklik gösterecek dediler bu dedigim kişi 2 yılda ücretli öğretmenlik yaptı anlatmak istediğim yazılımn şirketleri kanını icmeden sana kurus vermez kendini bir programlamacı olarak söylemek istedigim geliştir ama geliştirirken sunu göz onunde bulundur kardeşim yaşım 35 iyi kötü herşeyden az bucuk anlarım fakat bu bilgisayar dedigimiz kavram ağaç gibi her dalı farklı ve kazanc sistemi değişik mesela ben kendimi tam anlamıyla geliştiremedim diğer arkadaşlar gibi benim bir mühendis arkadaşım var aylık 100 bin kazanıyor ama adam kendini otomasyon kısmında gelitşirmiş yani bir iş yaparken sadece bir noktaya odaklanırsan işin kolaylaşır ve bu işten ciddi anlamda para kazanırsın. umarım faydalı olur yazım kısa ve net anlatmak istediğim kendin ilerle ilerlediğin bölümün kısımlarında profesyonel ol yürür gidersin ama hepsini öğreneyim derrsen hepsinden biraz olsun dersen amale den bi farkın kalmaz..