Merhaba. Aşağıdaki özellikleri bana sağlayabilecek script arıyorum. Bu yazılımı bana sağlayabilecek kişiyle talep ettiği ücret konusunda konuşmaya hazıırm.
Yazılımda bulunmasını istediğim özellikler.
- Moto kurye firması için bir script olacak.
- Her restoranta özel admin girişi olacak.
- X restorantı sipariş verdiğinde kurye firmasının panelinde "X Firmasından xx.xx.xxxx tarihinde bir adet kurye çağırma isteği var" şeklinde bildirim alınacak.
- Bildirim onaylandığında onaylanmış bildirimler kısmına kaydolacak.
- Yönetim ekranı kurye firmasında olacak olup, anlaşma sağlanan firmalara sadece ayrı admin girişi verilecek. Burada amacımız firma hızlıca tek tık ile kurye sipariş edebilsin.
- Geliştirilmeye açık ve sürekli gelen güncellemeleri yaptırabileceğim birisi olursa sevinirim. Firma ile anlaşma yapmak üzereyim bu yüzden tekliflerinizi iletin ona göre fiyat belirteceğim ben de gelen kişiyi de üzmek istemiyorum bütçe açısından.
Hali hazırda mevcut olan scriptler düzenlenebilir. Yeni script yazılabilir. Bu şartları sağlayacak işi aldığım firmanın işini halledecek her türlü tasarım şekline açığım.
Tercihim Wordpress olması. Olmasa da olur sadece bu kritere uyarsa daha iyi olur benim açımdan da.
Tekliflerinizi iletmenizi bekliyorum. Teşekkürler.
Selamlar, bulabildiniz mi üstadım?