kafan da deli sorular cok sürekli arayış içindesin bu konuyu şimdi 37 yıllık tecrübemi anlatayım sana erkeklik dediğimiz olayın gitmesi cok zor ama yüz de 10 luk bi durum var zaten googlede araramışın dır bu durumu 1 sadece maddeye bağlayamassın 20 yıl önce ankara civarı dolaşırken sokak ta kalan bi adamla bi muhabbete başladım ozman narkotik maddeler peki bilinmiyor ve türkiyede cok azdı genel kulllanılanlar yeşil reçeteye tabi bendozipin gibi haplardı sonra bu adam elinden birayı düşürmüyordu birden derdini anlattı düzce depreminde depremin olduğu zamanlar geçen sürede erkekliğini yitirmiş ve geri dönüşümü olmamış oda cayır çimen elinde birayla sokaklar da yatıyordu şimdi madde sadece erkeklik hormonunu bitirecek bi etken değil ama ne tür bi madde kullandığını bilemediğimiz için beynin libido merkezini etkilediği kesin geri dönermi dönmez mi bunun garantisi olamaz cünkü kaç kişi biliyorum bonzaiden falç kalanı nöronlar daki ve psikolojik tahribata bağlı bu olay geçmiş olsun uzun bi sürec olucak senin için nette yardım aramaktansa uzmanlara gitmen ve tüm acıklığıyla dürüstlügünle anlatman belki yardımcı olabilir sana net konuşuyorum gelmez demiyorum gelir de demiyorum mücadeleye başla dostum