Kriptoufuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elbette markasını özel mesaj olarak ilettim. Fiyat vs konusu içinde konuyu dışarıdan okuyup aynı sorunu belki yaşanlar vardır bilgilendirmek istiyorum. Benim aldığım dönemde kur çok daha düşüktü ben 169 TL’ye aldım ve evet gerçekten etkisini büyük oranda gördüm bununla ilgili mavi ışık ile gözlüğü test etme imkanımızda olmuştu normal bir aksesuar olan soft gözlükle benim kullandığım markanın gözlüğüne mavi ışık tuttuğumuzda bendeki gözlüğün %80 oranında ışığı yansıttığını gördük. Elbette özel gözlük olmadığı için fiyat performans gözlüğü olduğu için çok küçük miktarlarda içerisinde mavi ışığı alıyordu ama buna rağmen gözlerime ciddi oranda etkisi oldu. Saatlerce bilgisayar başında oturup kalktığımda gözlerim gözlüksüz hâlime oranla çok daha az yorulmuş oluyor.

Edit: Cam olarak alıp taktırmadım. Gözlük hazır ve kutulu şekilde güneş gözlükleri gibi zincir gözlük mağazalarında satılıyor oralardan temin edebilirsiniz.
Rica etsem bana da markasını iletebilir misiniz? Benim de böyle bir şeye çok fazla ihtiyacım var..