Çok teşekkür ederim ilginiz için. Ben de bir kere aldım mavi ışık korumalı fakat doktor 0.25 numaralı verdi. Çok da kaliteliydi. Bir süre sonra doktor kullanma dedi. Numara yok zaten ama 0.25 takınca bile kötü olmuştum. O sebeple kullanma dedi. Rica etsem özel mesaj olarak markasını yazar mısınız kullandığınız gözlüğün. Cam olarak mı alıp taktırdınız? İnternette var hazır gözlükler fakat 200 TL falan diyor o kadar ucuza olur mu bilemedim.
Elbette markasını özel mesaj olarak ilettim. Fiyat vs konusu içinde konuyu dışarıdan okuyup aynı sorunu belki yaşanlar vardır bilgilendirmek istiyorum. Benim aldığım dönemde kur çok daha düşüktü ben 169 TLye aldım ve evet gerçekten etkisini büyük oranda gördüm bununla ilgili mavi ışık ile gözlüğü test etme imkanımızda olmuştu normal bir aksesuar olan soft gözlükle benim kullandığım markanın gözlüğüne mavi ışık tuttuğumuzda bendeki gözlüğün %80 oranında ışığı yansıttığını gördük. Elbette özel gözlük olmadığı için fiyat performans gözlüğü olduğu için çok küçük miktarlarda içerisinde mavi ışığı alıyordu ama buna rağmen gözlerime ciddi oranda etkisi oldu. Saatlerce bilgisayar başında oturup kalktığımda gözlerim gözlüksüz hâlime oranla çok daha az yorulmuş oluyor.
Edit: Cam olarak alıp taktırmadım. Gözlük hazır ve kutulu şekilde güneş gözlükleri gibi zincir gözlük mağazalarında satılıyor oralardan temin edebilirsiniz.