inanın o marketlere girdiğimde birşey sormaya birşey istemeye utanıyorum.hem depocusun, hem temizlikçisin, hem muhasebecisin hem kasayı tutacaksın.bak kasayı diyorum, devlet te kasayı tutman için memur olman gerekiyor, silah ruhsatı bile veriyolar düşün, bitmedi, kasada açık vermeyeceksin, verirsen cebinden kapatmak zorundasın.bittimi? hayır, müşterilere iyi davranacaksın, güler yüzlü olacaksın, biri gelir parası çıkışmaz hadi iade ile uğraş, biri gelir şu ürünü bulamadım, koca süpermarkette 2 kişi zaten koş babam ordan oraya, bittimi? yeni ürün gelir onu kamyonsan indir taşı içeri raflara diz, bittimi bitmedi, son kullanma tarihi dolanları tespit et, bittimi? birde böyle köle gibi çalışıcam insanların gözünde 5 kuruş değerin olmayacak adam gelcek zamları siz yapıyorsunuz diyecek bittimi? bitmedi gece 10 11e kadar çalışıcan belin boynun tutulacak, ayakların şişecek ne için? asgari ücret için.E ya sonra? sonrası yok işte dayanabildiğin kadar.vücudun yıpracanak, sinirlerin yıpranacak 1 saat öğle tatilin olmayacak ve aldığın para it gibi çalışman rağmen hiçbir işe yaramayacak.parayı kim götürecek? patronlar.hırsız patronlar.bu yazıyı okuyanlar şoka gittiklerinde şokun kendi ürünü olan anadolu yumurtadan almışsınızdır, almadıysanız gidin alın, kasaya gidin, orda hassas terazi var gramajına bakabilirmiyim diyin, içinden çıkartın bir yumurta, 63-74 gr olması gerek, hepsini tek tek tartacaksınız ve ne göreceksiniz biliyormusunuz? hepsi de 63 gr dan düşük.neden ? sahipleri hırsız çünkü.heryere şikayet ettim sonuç hiç.ağa babalar para kazansın benim gençlerim yıllarını heba etsinler.