Basit linkleri kısaltarak, telefondan veya bilgisayar üstünden kendine yarı pasif bir gelir oluşturmak ister misin?
Çekilişe katılmak için “Katılıyorum” yazmanız yeterlidir.
Çekilişi 3 kişi kazanacaktır, bütün sistem referans amaçlı yapılmaktadır. 3 kişi için 3 tane de yedek alınacaktır.

25 Aralık’ta açıklanacaktır.

Satış Konum:
TIKLA

ÇEKİLİŞ KAZANANLARI: @merakalemi; @metinblog; @theahmet;
YEDEK KAZANANLAR: @Skarlex; @hzferhat; @By_tozi;
Çekiliş linki: https://analiz.r10.net/cekilis-araci/8F3wKzu51671915501

Katılan herkese TEŞEKKÜR EDERİM. Eğitime sahip olmak isteyenler bana WP üzerinden ulaşabilirler.
@bromen106; @EnesHazar; @Penthos; @tekakust; @Dogukanex; @Abdulllah; @Bedirhan; @awaiena; @bay17; @ErayEfe; @flednatus; @teknotech; @lovessle; @MemSimurg; @Skarlex; @ynsdgn; @hemdem; @mosyo; @MehmetSapmaz; @Sowcan; @trkvrl; @ilhanSEVEN; @AliYucel; @CCTNKY; @Hyrkan; @Mekansiz1212; @nihatozturk; @looktr; @myurtcu; @misa07; @defalge; @stairwaytohvn; @beraterylmz; @Felina_Aksel; @vipsmedya; @hzferhat; @OmerGokkaya; @Adanada; @WebAli; @AFNaNTiK; @sametak; @ErolReis; @drcslm; @Awakea; @videolarim; @OwlKing; @muzikgunlugu; @kasirga098; @nizamo; @Pleia; @semasc; @Brkaxx; @LazyMt; @FsK60; @Mylive21; @Peyz; @KadiRJN; @FurkanOruc; @ukarapaca; @MiqeZeLLa; @SEMER; @m_aydn; @zAdemreis; @diray67; @doctorcat; @kriptopia; @babil; @krmbzkurt; @taplis; @deliloktarr; @OTVT; @candeniz; @By_tozi; @Muhammed06; @GencoHD; @keremonyy; @Leolynn; @abdullahki; @Perumaaa; @Linux; @ugurcansavas; @eyupyx; @merakalemi; @VictoryLoves; @Hastesi; @metinblog; @ozgurland; @OnurBatur; @ysnozverdesign; @defalge; @Protex; @emircn2k; @beraterylmz; @omerduzgun; @eyjaf; @ZENROM; @KriptoDubax; @ByCiHaT; @kmlhyt; @emrettin; @StkGOK; @Creskon; @Bekilhan; @theahmet; @memetemin; @Rainwax; @MMU; @BilgMuhendisi; @interferon; @yalindumantr; @hypermorire; @expert_linguist; @Jershy;
Çekilişe katılmadan eğitimi almak isterseniz ilk 5 kişiye 75₺ Kampanyamızdan yararlanabilirsiniz 🎁
YÖNETİCİ NOTU: Ticari tanıtım amaçlı ya da web sitesine yönlendirmeli Çekiliş&Ödül konuları Sadece Bildirim Reklam, Sponsor Reklam ya da Öne Çıkan Reklam alma koşulu ile açılabilir.