niye? satıcı kargo ücretini ödüyor, kargo ücreti 22tl. neyin parasını kesior? ne haka kesiyor? zaten komisoynunu alıyor. o zaman hem alıcıyı hem satıcıyı kazıklamış olmuyor mu.
yani hem satıcının hem alıcının kargo ücretini ödemesi gayet normal. siz bunu benim fark edememiş olmama neden suç buldunuz onu anlamadım. kargo ücretini alıcı zaten ödemiş ben niye ödüyorum? siz buna niye hak veriyorsunuz ?
hak verdiğimi nereden çıkardınız. bana göre de almamalı. ama adam başından beri bu şekilde iş yapıyor. bana ilginç gelen 2 yıldır bunu bilmemeniz. demek ki gelen mesajları okumuyorsunuz, demek ki size aktarılan paranın nereden gelip nereye gittiğini araştırmıyorsunuz...
Gelen mesajları okumuş olsaydınız, bu barem değiştiğinde ( 6 ay öncesine kadar 0-20 tl idi, şuan 0-30 tl ye çektiler) ...sattığınız ürünlerin parasının doğru gelip gelmediğinide mi merak etmediniz. kesilen faturalara baksanız sizden kesilen kargo ücretini görünce anlardınız zaten...
neyse adamlar bizim çalışma stilimiz bu ister çalış ister çalışma diyor. bunu yazıyorum diye adamları haklı bulmuş olmuyorum. sşzin 2 yılda bu duruma nasıl uyanmamış olamnıza şaşırıyorum...